Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Χειρόφρενο» στο «4Τροχοί»: Αναστέλλεται η έκδοση των περιοδικών των Τεχνικών Εκδόσεων


SPEED today: «Χειρόφρενο» στο «4Τροχοί»: Αναστέλλεται η έκδοση των ...Την προσωρινή αναστολή έκδοσης των περιοδικών 4Τροχοί, Ηχος & Εικόνα, Πτήση, Αuto Bild κ.ά. αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων των Τεχνικών Εκδόσεων, σε μία συνεδρίαση κατά την οποία παραιτήθηκε σχεδόν όλο το διοικητικό συμβούλιο.






Με την απόφαση αυτή επισημοποιείται το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η εκδοτική εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στον ειδικό τύπο, από την ημερομηνία ίδρυσής της το 1970.

Η αδυναμία χρηματοδότησης από τις τράπεζες, η αδυναμία επίσης των βασικών μετόχων να προχωρήσουν σε αύξηση κεφαλαίου και τα ζημιογόνα αποτελέσματα οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη θα αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους εκμετάλλευσης των τίτλων «προς το σκοπό διαφύλαξης της εμπορικής τους αξίας και δημιουργίας εσόδων για την εταιρεία».

Η περαιτέρω εξέταση της πορείας των εργασιών και της συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας, καθώς και η λήψη των σχετικών αποφάσεων, θα γίνει κατόπιν εισηγήσεως του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία θα συγκληθεί, εκ νέου, για τον σκοπό αυτό.

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου